SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
ÖNNESTADS BOIF
Fotboll
Herrar

IFK Knislinge
2 - 2
Önnestads Boll O IF Herrlag
IFK Knislinge 2 - 2Önnestads Boll O IF Herrlag

  INFORMATION
  REFERAT

Matchstart:lör 23 mars, 14:15
Plats:Sibbhult
Samling:13:00, Sibbhult
Knislinge IF - Önnestad BOIF 2-2 (0-2)
2024-03-23 21:39

Träningsmatch mot Knislinge IF

1:a halvlek 
Det startar lite böljande, vi vill kontrollera spelet genom bollinnehav medans motståndarna  spelar rakt och direkt. Vi löser deras längre bollar mycket bra, vinner första boll och tar hand om andra bollen. Detta genom att vi är aktiva och påkopplade i det defensiva arbetet, solida centralt och bra kommunikation mellan de lägre lagdelarna. 
Offensivt arbetar vi oss fram genom de mönster vi eftersträvar, fina kombinationer leder fram till vårt ledningsmål. Vi har full kontroll på händelserna, vi är tålmodiga i vår uppbyggnad, dock lite snabba i att sätta avgörande pass vilket innebär bolltapp. Stark defensiv gör att vi äger boll och kan spela runt motståndet. 
En vunnen frispark, snabbt agerande, djupledslöpning och vi gör 0-2. Gott att se dessa detaljer, hota motståndet när de agerar passivt. 
Vi går till paus med ledning 0-2, detta efter bra genomförda 45 minuter. Precis som vi vill uppträda, agera och spela. 

2:a halvlek
Vi pratade i paus att de skulle bli än mer direkta i sitt spel, lyfta långt och arbeta hårt på andra boll. Tyvärr blir vi som  enhet lite tagna av detta, vi tappar i aggressivitet men framförallt vårt egna spel. Vi lockas in i deras idé, med att snabbt lyfta långt och hoppas på det bästa. Detta innebär förutom att vi tappar vårt egna spel, att vi bli långa mellan våra lagdelar och går svårt att spela oss fram/igenom press/lagdelar. 
Knislinge hittar en reducering pga att vi slarvar i eget uppspel och ges än mer motivation. Bara ett par minuter senare står vi passiva på en längre boll, vi räddar första avslutet men returen hittar fram till en fristående motståndare och det är kvitterat 2-2. 
Tycker vi rycker upp oss sista 10 minutrarna, hittar lite nästan lägen och ett par fasta situationer som kunde gett positiv utdelning. 

+ bollinnehavet
+ spelidén 
+ tillsammans är nyckeln

 

⚽️ Lowe 2

👟Neo

👟Rasmus 

 

<< Tillbaka

 
 
Klubbsponsor