SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
ÖNNESTADS BOIF
Fotboll
Herrar

Edenryds IF DM
3 - 0
Önnestads Boll O IF Herrlag
Edenryds IF DM3 - 0Önnestads Boll O IF Herrlag

  INFORMATION
  REFERAT

Matchstart:lör 09 mars, 11:00
Plats:Bromölla KG
Samling:09:45, Bromölla
Dm omg 2 Edenryd IF (5) - Önnestad BOIF 3-0 (2-0)
2024-03-09 18:12

Andra matchen i DM gruppspelet, dagens motstånd Edenryd IF (5).

1:a halvlek 
Fösta 15-20 minuterna är vi väldigt stillastående & inte riktigt påkopplade. Vi hittar inte rätt i positionerna, tappar boll för lätt och på fel ytor. Detta resulterar tyvärr att vi släpper till två hörnor som motståndet förvaltar två gånger om. Spelet jämnar ut sig, bägge lagen har perioder med lite större bollinnehav, men de hetaste  chanserna har Edenryd. 

Vi belyser vissa saker i halvtid, någon lite justering görs till andra halvlek. 

2:a halvlek 
Killarna kommer ut med precis rätt attityd, vi kliver in i dueller, vinner andra bollarna och hittar de mönster vi vill åt. Vi vinner bollen högt upp pga aggressivitet, bra reaktion och att alla deltar i detta arbete. Målchanser finns men tyvärr är vi inte klockrena i dessa lägen,som skapad  efter flera fina kombinationer. 
Då vi väljer att kliva på och gå för en reducering, innebär det ett större risktagande defensivt - Edenryd kommer igenom med 5-6 minuter kvar och gör 0-3.

+ klart bollinnehav mot Div 5 motstånd 
+ stark defensiv (onödiga mål på fasta)
+ rätt inställning attityd genom 90

Putsa på
- snabbare beslu
- noggrant i avgörande pass

 

<< Tillbaka

 
 
Klubbsponsor