SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
ÖNNESTADS BOIF
Fotboll
Herrar

Skepparslövs IF
1 - 2
Önnestads Boll O IF Herrlag
Skepparslövs IF1 - 2Önnestads Boll O IF Herrlag

  INFORMATION
  REFERAT

Matchstart:fre 12 april, 18:00
Plats:Skepparslövs IP
Samling:16:30, Skepparslövs IP
SkepparslövsIF - Önnestad BOIF 1-2 (0-0)
2024-04-12 21:06

Andra omgången där vi ställdes mot Skepparslövs IF, en match vi visste skulle bli tuff av olika anledningar. 

En svårspelad plan, som ställde höga krav på det tekniska kunnandet. Vi försöker hålla oss till vår idé och intentionerna finns där men vi hotar för lite i sista tredjedelen. De spelar rakt, långt och direkt, tycker vi har bra koll på detta. Vinner första och andra boll då vi är aktiva i detta arbete. Offensivt är vi statiska, detta innebär svårigheter i vår uppbyggnad och vi stressar i de avgörande passningarna.
Bägge lagen skapar några lägen men första halvlek sluta rättvis oavgjort. 


Bra start på andra halvlek, bra tålamod och vi använder våra verktyg rätt. Efter en höra är vi hetast i deras box och trycker distinkt in 1-0. Vi har bra koll på händelserna, plockar upp deras långa spel bra och är trygga defensivt. Tyvärr släpper vi till några hörnor och på en av dessa går bollen direkt i mål till deras kvittering. Killarna vill mest, visar underbar karaktär och skapar möjligheter till ett ledningsmål. Med ett par minuter kvar jobbar vi hårt i vårt presspel, vinner boll och rullar behärskat in 2-1. 

 

⚽️Julle

⚽️Rodi

👟Lowe

👟Fille

 

Jag och spelarna vill tacka ÖBI ULTRAS och övriga supportrar för Ert stöd ikväll 👊😃

 

 

<< Tillbaka

 
 
Klubbsponsor