SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
ÖNNESTADS BOIF
Fotboll
Herrar

Önnestads Boll O IF Herrlag
3 - 0
Åsums BK
Önnestads Boll O IF Herrlag3 - 0Åsums BK

  INFORMATION
  REFERAT

Matchstart:fre 03 maj, 18:30
Plats:Önnevallen A-plan
Samling:17:00, Önnevallen
Önnestad BOIF- Åsum BK 3-0 (1-0)
2024-05-04 09:21

Önnestad BOIF- Åsum BK 
3-0 (2-0)

Vi tar tag i matchen från start, våra första 30 minuter är riktigt bra. Aktiva i spelet utan boll, bra tålamod, fina kombinationer och aggressiva defensivt samt offensivt. Vi hotar vid flera tillfällen genom de mönster vi eftersträvar och stoppar deras försök till offensivt spel genom kommunikation mellan lagdelarna. 
Efter ett bra uppspel, hittar vi fram  längs höger kanten, spelar vidare inåt och avslutar utanför boxen till 1-0. 
Killarna fortsätter vara hungriga och trycker ner motståndet, vinner första och andra bollar centralt. Vi utökar vår ledning genom uppspel central, fin spelvändning för att sedan slå ut motståndaren och trycka upp bollen till 2-0. 
De avslutande 15 minutrarna är inte godkända, vi tappar i aggressivitet, bolltempot sjunker och vi blir långa mellan våra lagdelar. Detta innebär att Åsum tillåts ta över händelserna, de skapar en handfull hörnor och några halvchanser. Vi reder ut detta och går till vila med 2-0 i ryggen. 

Efter ett bra snack i paus är gänget på nytt påkopplade. Tycker vi har full kontroll under andra halvlek. Bra tålamod där vi pulserar tempot genom att låta bollen göra jobbet. Vi är oerhört kompakta defensivt, de gånger Åsum ges tillfälle är när vi är lite nonchalanta i uppspelsfasen. 
Offensivt är vi kreativa, alternativen finns där vi önskar dom. Vi skapar flera bra möjligheter till att stänga matchen med ett tredje mål, dock dröjer det tills den 66:e minuten. 
Efter en bra slagen hörna är vi hetast och nickar fint in 3-0. 
Killarna spelar sen behärskat av matchen och vi tar tre nya välförtjänade poäng. 

Jag och hänger tackar våra Ultras för det fina stödet och för Ert engagemang- GULD värt och samtidigt ett stort tack till Er andra i publiken som ger en fin inramning på vallen. 

⚽️Neo
⚽️Lowe
⚽️Julle

👟Lowe 2
👟Wiggo

 

<< Tillbaka

 
 
Klubbsponsor