SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
ÖNNESTADS BOIF
Fotboll
Herrar

Degeberga GoIF
1 - 1
Önnestads Boll O IF Herrlag
Degeberga GoIF1 - 1Önnestads Boll O IF Herrlag

  INFORMATION
  REFERAT

Matchstart:ons 08 maj, 18:30
Plats:Degeberga IP
Samling:17:00, Degeberga IP
Degeberga GoIF - Önnestad BOIF 1-1 (0-0)
2024-05-09 09:36

Första halvlek

Bara efter ett par minuter kan man se hur matchbilden kommer se ut, två lag med helt olika spelidéer.  Killarna tar tag i matchen från start, visar tålamod i uppbyggnaden, fin aktivitet och varierade mönster offensivt. Defensivt har vi inga problem att lösa deras långa bollar, vinner första och andra boll och blir snabbt bollförande igen. 
Vi hittar igenom vid flera tillfällen och sett till de möjligheter vi skapar skall vi leda med två tre bollar i paus. Tyvärr är vi inte noggranna i lägena och vi går till paus efter mållösa 45 minuter. 

Andra halvlek 

Påminner mycket om den första, Degebergas försök till offensivt spel löses lätt av killarna. Bra ansvarstagande i detta spel, vilket gör att vi omgående kan fokusera på vår offensiv. Svårt med ytor framåt, motståndet kryper mer o mer ner mot egen box i sin defensiv. Tycker vi hittar vägar in och skapar möjligheter till välförtjänt ledningsmål. Länge ser matchen ut att sluta mållöst, trots bra spel och bra möjligheter från vår sida. Men i den 87:e minuten tar vi oss på nytt fint fram igen, denna gång längs högerkanten. Där slår vi ut vår gubbe, spelar fint in på mötande spelare som behärskat stöter in vårt ledningsmål. 
Men tyvärr, med ett par minuter senare tilldöms hemmalaget en lite tveksam frispark som leder fram till en dubbelhörna. Den första löser vi men på den efterföljande lyckas de nicka in kvitteringen vilket även blir slutresultatet. 


Ikväll är det vår oförmåga att sätta bollen i nät som straffar oss. Ser man till prestation är jag mycket nöjd, defensivt som offensivt. Vi är klart bättre i alla delar av spelet, ingen tröst ikväll men ett kvitto på att vi gör rätt. 
Stämningen i omklädningsrummet efter match är även ett bevis på vad killarna har för målbild. 

 

<< Tillbaka

 
 
Klubbsponsor