SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
ÖNNESTADS BOIF
Fotboll
Herrar

Everöds IF
4 - 4
Önnestads Boll O IF Herrlag
Everöds IF4 - 4Önnestads Boll O IF Herrlag

  INFORMATION
  REFERAT

Matchstart:lör 25 maj, 13:00
Plats:Tallavallen
Samling:11:30, Tallavallen
Everöds IF - Önnestad BOIF 4-4 (1-3)
2024-05-28 13:42

Dagens match spelades mot Everöds IF, ännu en motståndare med målsättning att ta ett kliv upp i seriesystemet. 

1a halvlek

Killarna inleder på ett fantastiskt sätt, enorm tydlighet i alla aspekter på plan. Under de inledande 20-25 minutrarna finns det bara ett lag på plan. Vi är kreativa, köpvilliga, obekväma och distinkta i våra avslut. 
1-0 kommer efter en fin djupledspass på fin tajmad löpning med fint avslut. Strax efter gör vi 2-0 efter fin kombination, enkelt inspel där vi lugn rullar in bollen.  Ett ytterligare ett fint anfall där vi först löser en svår situation, är vi påkopplade och sätter säkert 3-0. 
Everöd börjar här efter få tag i bollen, lyfter långt för att vinna andra bollar och på så sätt vinna mark. Detta resulterar efter en halvtimmes spel, ett inlägg som vi vinner dimper ner till en motståndare som får en fin träff fram till reducering 3-1. 
Detta står sig halvleken ut. 

2a halvlek

Denna hinner knappt börja innan Everöd reducerar igen, efter en duell vid vår halvmåne bönder sig deras spelare om och skickar iväg bollen. Otur för oss så blir det en perfekt båge över vår Mv och in i mål. 
Tycker vi reagerar klockrent på detta och hittar lite tillbaka in i matchen. 
Efter 60 minuter hittar vi igenom och är kyliga i avslutet fram till 4-2.

Detta står sig i ungefär 10 minuter då Everöd efter ett skott utifrån är först på returen och stöter in 4-3. 
Här ifrån är det mest kamp som gäller, möjligheter till att spela fotboll försvinner pga olika omständigheter, killarna står upp bra i detta och viker inte undan. 
Efter 90 minuters spel informerads vi om sex minuters tillägg, Everöd fortsätter som tidigare att lyfta långt och vinner till slut en hörna / som blir en trippelhörna. De två första städar vi undan men på den sista lyckas de kvittera och där efter blåser domaren av matchen. 

⚽️Rodi 2

⚽️ Lowe

⚽️ Neo

 

👟Fille

👟Isak

👟 Neo

👟Rodi

 

<< Tillbaka

 
 
Klubbsponsor