SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
ÖNNESTADS BOIF
Fotboll
Herrar

Önnestads Boll O IF Herrlag
5 - 2
Skepparslövs IF
Önnestads Boll O IF Herrlag5 - 2Skepparslövs IF

  INFORMATION
  REFERAT

Matchstart:ons 19 juni, 19:00
Plats:Önnevallen A-plan
Samling:17:35, Önnevallen
Önnestad BOIF - Skepparslövs IF 5-2 (1-1)
2024-06-19 22:22

Ny match, sista innan serien tar ett uppehåll och en möjlighet att studsa tillbaka till vinnarspåret. 

Vi startar piggt och med aggressivitet, trycker direkt ner gästerna och tar kontroll över matchinledningen. Efter fyra minuter slår vi en fin djupledspass där vi löper oss fria och behärskat lägger in 1-0. Killarna fortsätter därefter kontrollera händelserna och de skapar nya heta möjligheter, med bättre skärpa utökar vi vår ledning. Tyvärr tappar vi och ger bort kommandot till gästerna. Istället för att agera i vårt presspel, tillåter vi dom spela sina långa bollar och enkelt ta hand om andra bollarna. Detta resulterar i en kvittering efter 30 minuter och vi är inte alls på banan (som enhet) sista kvarten innan paus. 
Resultatet står sig halvleken ut, bra första 20-25 och inte alls godkända sista del av halvleken. 

I paus är det klart tydligt vad som behöver förbättras, fyra punkter att som lag ta med sig ut inför andra halvlek. 

Killarna visar från avspark att de tagit till sig direktiven, matchplanen sitter där och inställningen är den rätta. Efter 6-7 minuter tar vi oss fram längs kanten, slår ett bra inlägg samtidigt som vi fyller på bra i boxen, vilket stressar motståndaren fram till ett självmål. Istället för att dra oss tillbaka fortsätter vi trycka på, tryggheten bakifrån tillåter oss arbeta offensivt. 

Ett par minuter senare, vinner vi en frispark i bra läge. Denna förvaltas kalasfint och skruvas fint in i krysset.  Vi fortsätter var påkopplade, bra tålamod i vår uppbyggnad tillsammans med fin aktivitet mellan lagdelarna gör att vi vilar tryggt med boll. Efter 70 minuter vinner vi en ny frispark och återigen förvaltar vi den på bästa sätt, nästa n i samma maska som första. 
Bara ett par minuter senare, återigen efter en fin djupledspass med tajmad löpning, rundad målvakten fram till 5-1. 
Trots full kontroll tillåter vi Skepparslöv reducera med fem minuter kvar av matchen, därefter spelas tiden av och matchen slutar med vinst 5-2. 

Som vanligt vill vi tacka publiken och ÖBI Ultras för Ert fina stöd ikväll. 

⚽️Neo 3 

⚽️Wiggo 1

⚽️ självmål 

 

👟Julle 2

 

<< Tillbaka

 
 
Klubbsponsor