SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
ÖNNESTADS BOIF
Fotboll
Damer

Förlust i första träningsmatchen
2019-02-09 16:31
Vi hade rekordtidig t-match premiär när vi mötte Osby borta i förmiddags. Osby som vann vår div 3 serie stort i höstas och som förstärkt bra under silly season var en tuff värdemätare.

Första halvlek gör vi riktigt bra där vi spelar väldigt defensivt och gör det väldigt trångt för Osby. Inför matchen pratar vi om att hålla ihop lagdelarna och ligga rätt i våra positioner. För att vara första matchen lyckas vi nästan fullt ut med detta. De farligheter Osby får gör Madde bra räddningar på. 

I den 20 minuten får dock Osby ett friläge som de gör 1-0 på efter en misstänkt offside och där vi blir väldigt passiva.  Men bara tio min senare kvittar vi då Björk serverar Julle ett friläge som hon iskallt rullar in och kvitterar till 1-1. I slutet av första får Osby straff som Madde räddar.

I andra halvlek sätter vi press lite högre upp men orkar inte riktigt ligga lika tight i defensiven och Osby gör ett par snabba mål i mitten av halvleken. Slutresultat skrivs till 5-1.

Totalt sett gör vi det riktigt bra i 60 min och har 1-1 så länge mot ett riktigt bra lag. Nu fortsätter vi att jobba vidare på träningarna fram till nästa t-match som är den 24/2 mot KDFF F17.

1-1 30 min Julle (Björk)
 
Klubbsponsor