SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
ÖNNESTADS BOIF
Fotboll
Herrar

Önnestads Boll O IF Herrlag
4 - 2
Tollarps IF
Önnestads Boll O IF Herrlag4 - 2Tollarps IF

  INFORMATION
  REFERAT

Matchstart:sön 07 april, 14:00
Plats:Önnevallen A-plan
Samling:12:30, Önnevallen
Önnestad BOIF- Tollarp IF 4-2 (1-1)
2024-04-07 19:49

En typisk premiärmatch de första 45 min, lite nervösa lag och krampaktigt spel från vår sida. 

Vi agerar stressigt och tar fel beslut i avgörande lägen offensivt som defensivt. 
Tyvärr lockas vi in i deras spelidé, blir för direkta och långa. Innebär att vi tappar kontakten mellan våra lagdelar och får svårt att kombinera oss fram. 
30 minuter in agerar vi hetast i offensivt straffområde, där vi efter ett fint inlägg och avslut trycker in en retur. Ledningen blir dock inte långvarig då vi drar på oss en straff efter en hörna. Tollarp kvitterar och vi har med oss 1-1 in i paus. 

Tollarp gör snabbt 1-2 i inledningen av andra efter att vi agerat passivt i eget straffområde . Vi svarar upp bra och härifrån är vi klart det bättre laget. Samtidigt som vi uppträder med mer lugn, visar mer tålamod skapar detta problem för Tollarp. Vi trycker ner dom och hotar mer genom delaktighet mellan våra lagdelar. Kvitteringen kommer efter ett fint anfall längs höger kanten där vi avslutar distinkt. Killarna är inte nöjda utan fortsätter kliva på, vinna dueller och andra bollar. Presspelet ger utdelning med 15 minuter kvar, bollvinst i offensivt straffområde, snabb pass och behärskat avslut fram till 3-2. 
Vi pulserar händelserna, stänger deras uppspel och ligger kompakta som enhet. Med några minuter kvar vinner vi en duell och avancerar snabbt offensivt och avslutar fint till 4-2.

Detta blir även slutresultatet och vi tar välförtjänt tre viktiga poäng i seriepremiären.

 

⚽️Neo 2

⚽️Rasmus

⚽️Lowe

 

👟Noffe

👟Julle

👟Bled

 

<< Tillbaka

 
 
Klubbsponsor