SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
ÖNNESTADS BOIF
Fotboll
Herrar

Önnestads Boll O IF Herrlag
1 - 2
Ovesholms IF
Önnestads Boll O IF Herrlag1 - 2Ovesholms IF

  INFORMATION
  REFERAT

Matchstart:lör 20 april, 14:00
Plats:Önnevallen A-plan
Samling:12:30, Önnevallen
Önnestad BOIF- Ovesholms IF 1-2 (1-1)
2024-04-20 19:14

Önnestad BOIF - Ovesholms IF

Äntligen hemma hemma premiär på Önnevallen, idag mot en tippad topp konkurrent Ovesholms IF. 
Precis som vi har de startat med två vinster i de först omgångarna, vilket borde borga för en trevlig match. 

Vi inleder trevande, låter de lyfta långt och vinna andra bollarna. De skapar inget nämnvärt men vi tillåter oss inte till tålamod och det tar ca 10 minuter innan vi hittar rätt. 
När vi väl gör det, äger vi ytorna, erbjuder de mönster vi vill åt och stoppar deras långa spel mer effektivt. Trygghet defensivt skapar möjligheter offensivt och vi gnuggar oss närmare och närmare ett ledningsmål. 
Efter en finfin djupledspass, skapas ett en mot en läge där vi enkelt tar oss förbi och avslutar fint till ledningsmål 1-0.
Tyvärr brister vi i kommunikation ett par minuter senare vilket leder till ett oförtjänt självmål, onödigt då bollen gått död. 
De sista minuterna innan paus blir händelselösa och ställningen 1-1 står sig halvleken ut. 

De första 20-25 i andra halvlek är våra, vi skapar flera klara målchanser, vi löser deras försök till offensiv - dvs långa bollar och hoppas hoppas. Spelidé kan se ut på olika sätt och tyvärr går de än en gång utdelning på sin. 
De arbetar fram en hörna, vilket innebär tung trafik i vår box. Än en gång är vi skyldiga, ännu ett självmål vilket innebär uppförsbacke de sista 20 minutrarna. 
Vi ändrar om lite och får ett litet tryck ned ett par lägen som kunde resulterat positivt. Tyvärr går vi ingen utdelning och matchen slutar med förlust 1-2.

All kred till grabbarna som fortsätter spela vår fotboll, inget glatt omklädningsrum men det innebär otroligt revanschsugna lirare kommande vecka. 

Vi tackar ÖBI Ultras och den stora publiken för Ert stöd - oerhört viktiga i vår gemensamma resa. 

⚽️ Lowe
👟Dani

 

<< Tillbaka

 
 
Klubbsponsor