SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
ÖNNESTADS BOIF
Fotboll
Herrar

Gärds Köpinge IF
0 - 4
Önnestads Boll O IF Herrlag
Gärds Köpinge IF0 - 4Önnestads Boll O IF Herrlag

  INFORMATION
  REFERAT

Matchstart:lör 27 april, 16:00
Plats:Gärds Köpinge IP
Samling:14:30, Gärds Köpinge IP
Gärds Köpinge IF - Önnestad BOIF 0-4 (0-1)
2024-04-28 11:32

Dagens borta match gav oss möjligheten till att studsa tillbaka efter förlusten mot Ovesholm IF i förra omgången. Det krävs att vi arbetar tillsammans både defensivt som offensivt, det är lagets prestation som ger oss möjlighet till de resultat vi vill åt. 

Under den första halvleken uppträder vi lite nonchalant, vi sätter inte fart på bollen utan vill oftast lösa situationerna själva. Detta innebär i sin tur att vi gör det lätt för motståndet att ligga rätt och förhindra vårt offensiva spel. De gånger vi genom aktivitet på flera spelare kombinerar vi oss fram enkelt och skapar målchanser. Halvvägs in hittar vi ut på högerkanten, tar oss enkelt förbi och trycker in ledningsmålet. 
Sett till möjligheter skulle matchen varit stängd i paus, men tyvärr står sig resultat in till halvtid. 

Killarna lyfter själva fram de punkter som behövs förbättras och man ser direkt i inledningen av andra att vi lyft oss spelmässigt. Vi vinner dueller, bollen spelas snabbare och vi har bättre aktivitet i lagdelarna. Defensivt är vi solida och tar stort ansvar, offensivt skapar vi mycket genom mer varierat spel. 
Med 20 minuter kvar kommer 2-0 målet, vi är hetast i offensiv box, vinner dueller och sätter snyggt bollen i mål. Bara ett par minuter senare löper vi oss starkt igenom centralt och rullar behärskat in 3-0. 
Vi har full kontroll på matchen och fortsätter trycka på framåt. Efter ett par resultatlösa hörnor, agerar vi snabbt på nästkommande. Hårt slagen boll på första stolpen där vi är först på bollen till 4-0. 

Matchen slutar med vinst 4-0, med bättre skärpa i avsluten kunde/borde siffrorna varit större. Men vi tar tre poäng med oss, vi håller nollan och ser framemot fredagens hemmamatch mot Åsums BK. 

⚽️Rodi 3

⚽️Julle

 

👟Neo

👟Lowe

👟Fille

 

<< Tillbaka

 
 
Klubbsponsor