SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
ÖNNESTADS BOIF
Fotboll
Herrar

Önnestads Boll O IF Herrlag
4 - 1
Vinnö IF
Önnestads Boll O IF Herrlag4 - 1Vinnö IF

  INFORMATION
  REFERAT

Matchstart:tis 21 maj, 18:30
Plats:Önnevallen A-plan
Samling: Önnevallen
Önnestad BOIF - Vinnö IF 4-1 (2-0)
2024-05-22 10:29

Derby på Önnevallen, vi välkomnade Vinnö IF - ett motstånd som gått bra i sina tre sista matcher. 

Vi inleder starkt och trycker direkt ner motståndet, efter knappt två minuter vinner vi en frispark till höger om deras box. Bra avvägd frispark där vi är hetast och nickar fint in 1-0. Killarna fortsätter enligt vår matchplan, vinner dueller, återerövrar boll och hotar kreativt framåt. Vi skapar flera fina möjligheter till att utöka vår ledning. Samtidigt är vi solida i vår def och tillåter inte Vinnö komma till några större chanser. 
Med 10 minuter kvar spelar vi oss fint igenom motståndet, bra påfyllnad i box och kan efter fin pass enkelt rulla in 2-0.

Detta står sig halvleken ut.

 

2 halvlek

Tyvärr hinner den knappt börja innan en Vinnö spelare, slå en boll på chans in i vår box - dålig kommunikation hör att den tar sig hela vägen in i mål. Reducerat till 2-1, lite luft till motståndet. Gänget tar det på rätt sätt, fortsätter på vår första halvlek och trycker ner Vinnö. Fina kombinationer skapar möjligheter och en kvart senare skjuter vi distinkt in 3-1. Därefter kontrollerar vi händelserna, fortsatt trygga bakåt som enhet. 
med några minuter kvar gör vi 4-1 efter en fin soloprestation som avslutas i famnen på våra underbara Ultras. 

⚽️Wiggo

⚽️Rodi

⚽️Isak

⚽️Neo

 

👟Neo 2

👟Arlind

 

<< Tillbaka

 
 
Klubbsponsor