SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
ÖNNESTADS BOIF
Fotboll
Herrar

Tollarps IF
1 - 0
Önnestads Boll O IF Herrlag
Tollarps IF1 - 0Önnestads Boll O IF Herrlag

  INFORMATION
  REFERAT

Matchstart:lör 15 juni, 13:00
Plats:Tollarps IP
Samling:11:30, Tollarps IP
Tollarps IF - Önnestad BOIF 1-0 (1-0)
2024-06-18 08:09

Inför dagens omgång stod tre lag på 17 poäng, så det var tre viktiga poäng som stod på spel. 

Inledningen av matchen tog hemmalaget hand om, de spelade väldigt rakt och tryckte ner oss de först 10 minutrarna. Under denna period hade de två bollar i virket, men vi lyckades städa undan båda returerna. 
Sakta men säkert tar vi över matchen, stabil defensiv tillsammans med kreativ offensiv gör att vi hittar fram till flera klara målchanser. Med större noggrannhet i dessa lägen, leder vi matchen men istället ges Tollarp energi få de fortfarande tillåts vara med resultatmässigt. 
Vi har full koll på deras långa bollar, vinner första och andra bollarna, men tyvärr bjuder vi på deras mål med fem minuter kvar av halvleken. 

Andra halvlek ser i stort sätt ut som första, vi är bollförande, håller ett bra bolltempo inledningsvis, bjuder inte på något bakåt och hittar fram till klara möjligheter offensivt. 
Tollarp krigar på bra, håller sig till sin matchplan över sina lagdelar - beröm till det. 
Dock skall vi med vårt spelövertag, skapade chanser vända på underläget och komma vinnande ur matchen. 
Under den sista 15 minuters perioden blir vi lite stressade, blir för raka vilket underlättar deras defensiv. 

Bortsett från uteblivna mål gör vi en bra prestation, defensivt som offensivt. Många poäng kvar att spela om och vi kommer fortsätta arbeta för att uppnå vårt mål för denna säsong. 

 

<< Tillbaka

 
 
Klubbsponsor